Aktiv østkants ungdom

Treningsspesialistene ønsker å være med på å bidra til at ungdommene på Oslos Østkant får et bredere tilbud innenfor fysisk aktivitet. Vi har hatt et prosjekt gående tidligere som ble veldig godt mottatt av deltakerne, men som dessverre ble avsluttet tidligere enn planlagt. Vi er nå i dialog med bydelen om en fortsettelse av dette prosjektet. 

PÅMELDING NEDERST PÅ SIDEN!

Vi ser at behovet for et tilbud innenfor styrketrening for ungdommer absolutt er tilstede, men av tilbud som finnes i dag er det enten særdeles lite organisert eller for dyrt eller en kombinasjon av begge. Mange barn og unge finner seg ikke til rette i “vanlige lagidretter” som tilbys i dag enten fordi de ikke passer til lagidrett eller fordi de ikke liker det, eller av andre årsaker. Vi ønsker å tilby ungdommer en trygg arena der de kan lære seg å trene styrke av trygge erfarne voksne personer. Målet vårt er at ungdommene også skal føle seg inkludert i et miljø på lik linje med andre ungdommer som driver aktivt med organisert lagidrett.  

FOKUS

Hovedfokuset under treningsøktene vil være opplæring i basis bevegelser og styrkeøvelser som man vil dra nytte av senere i livet, uansett hvilken idrett eller aktivitetsform man måtte ønske å drive med. I tillegg vil det være fokus på styrke kroppen for å få en god kroppsholdning, noe mange unge sliter med i dag. Treningene foregår i vårt private lokale på Kampen/Vålerenga i Oslo. Under treningene blir det i hovedsak benyttet styrkeøvelser der man kan bruke egenvekt (sin egen kroppsvekt) eller treningsstrikk som belastning, men man vil underveis kunne bli introdusert for lette vekter om trenerne ser at det er forsvarlig. 

MÅL

Vårt hovedmål med treningene er at ungdommene som deltar på skal ha lært seg nok til at de er klare for å starte å trene styrke på egenhånd, noen vil selvsagt ha behov for litt mer opplæring enn andre slik det gjerne er på alle arenaer i livet. Vi ønsker også at de skal sitte igjen med en god opplevelse der følelsen av samhold og tilhørighet har vært et viktig element. Hos oss skal de oppleve å møte trygge og ansvarlige voksenpersoner som ønsker å være med på hjelpe de til å bli bedre rustet for framtiden og alle opp-og nedturer de måtte møte på sin vei.

NÅR STARTER NESTE GRUPPE?

Vi jobber per i dag med å få på plass det finansielle og vil starte opp med en ny gruppe så fort dette er på plass. 

ØNSKER DU Å BIDRA?

Kunne du tenke deg å være med på å bidra til at ungdommene kommer i gang med treningen igjen?

HVEM KAN DELTA?

Ungdommer mellom 13-16 år (8-10 trinn). 

HVORDAN SØKER MAN?

Er du interessert i å bli med eller kjenner noen som er det kan du benytte kontaktskjema under. Skriv en liten tekst om deg selv og om hvorfor du ønsker å delta i prosjektet.
Husk å skriv inn riktig telefonnummer. 

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *