Styrke Coach

Har du lyst til å øke den generelle styrken din? Eller har du kanskje nådd et punkt i treningen der du ikke får noe framgang på styrken? Eller har du lyst til å begynne med styrketrening, men vet ikke helt hvordan? 

Vår styrke coach har mange års erfaring fra styrketrening og enten du ønsker å øke i styrken, terpe på teknikken eller lære deg mer om styrketrening generelt er han et godt valg. Ofte er det gjerne små justeringer som skal til for at du skal nå de målene du har satt deg og det er noe vår styrke coach kan hjelpe deg med.

Styrkeprogram

Gjennom år med praksis, prøving og feiling både på seg selv og andre har vår styrke coach kommet fram til et system som består av et åtte ukers treningsprogram som skreddersys etter dine styrker og svakheter. Åtte uker med systematisk gjennomgang av programmet tre ganger per uke vil lede til en peak i styrken i uke ni. Du får nytt oppsett i programmet hver uke.

Du kan enten kjøpe programmet og trene på egenhånd, kombinere med styrke coach og egentrening eller bruke styrke coach gjennom hele programmet.

Styrkeprogrammet krever at man har basis kunnskap om styrketrening om man skal benytte det helt eller delvis uten styrke coach. Man må i forkant av oppstart ha gjennomført en screening med styrke coach eller PT for å finne styrker og svakheter.

I den niende uken vil du som nevnt over nå en peak i styrken. Da anbefales det at du har en regenererings uke før du starter på et nytt program.

Frode Nylund

Daglig leder - Styrke Coach - PT - Økonomi

Frode er utdannet personlig trener fra AFPT. Frode har vært genuint interessert i trening siden han selv startet å trene da han var 16 år. Han er ekstremt god på styrke teknikk, forskjellige tilnærminger til forskjellige kroppstyper og på bevegelighet generelt. Han har tidligere drevet med styrkeløft, kroppsbygging og fotball.  Under en time med Frode vil man [...]