Styrkeløft

Personer som driver med styrkeløft er opptatt av å ha tilgjengelig funksjonelt løfteutstyr som tåler å bli brukt til tung trening.

Treningsspesialistene som treningssenter og ikke minst vårt utstyr er velegnet for styrkeløft. For tiden trener blant annet en stor del av styrkeløfterne til Christiania Atletklubb hos oss. 

 

Kunne du tenke deg å starte med styrkeløft?

Uansett om man ønsker å starte aktivt med styrkeløft for å konkurrere eller om man ønsker å trene styrkeløft for å bli sterkere vil det være smart å være tilknyttet en klubb. Via en klubb vil man kunne få både treningsprogram og oppfølging, noe som kan være lurt i en startfase.

Oslos hyggeligste styrkeløftklubb

Vi kan på det varmeste anbefale å starte opp med din karriere i styrkeløft hos Christiania Atletklubb som har dyktige og erfarne trenere. Medlemmene til Christiania AK som trener styrkeløft hos oss er veldig inkluderende og det er alltid god stemning når to eller flere trener sammen. Flere av trenerne til Christiania AK trener hos oss samtidig som medlemmene, og ofte trener flere av medlemmene på samme tid for å hjelpe og for backe hverandre opp under treningen.

Ta kontakt med Christiania Atletklubb direkte

Christiania AK er en samarbeidsparter av Treningsspesialistene AS, vi har ingen ting å gjøre med driften av klubben. Alle fra Christiania AK som trener hos oss har individuelle trenings abonnement hos oss via klubbens rabattavtale.

Om du har spørsmål vedrørende styrkeløft eller lurer på andre ting som angår Christiania Atletklubb anbefaler vi at du tar kontakt med de direkte ved å benytte deg av kontaktskjema under.

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]