Hils på vårt team

Frode Nylund

Daglig leder - Styrke Coach - PT - Økonomi

Frode er utdannet personlig trener fra AFPT. Frode har vært genuint interessert i trening siden han selv startet å trene da han var 16 år. Han er ekstremt god på styrke teknikk, forskjellige tilnærminger til forskjellige kroppstyper og på bevegelighet generelt. Han har tidligere drevet med styrkeløft, kroppsbygging og fotball.  Under en time med Frode vil man [...]

Berit Holsbø

Kostholdsveileder - Personlig Trener - Instruktør - Administrasjon

Berit er utdannet instruktør fra SAFE Norge, har en Bachelor i vernepleie med spesialisering i fysisk aktivitet. Hun har 20 års erfaring med styrketrening og har tidligere bakgrunn fra fitness. Hun har med årene blitt mer bevisst på at det er viktig å ha en sunn helårskropp kontra det å konkurrere.

Marius Smee

Styrketrener - Treningsveileder - Instruktør

Marius er styrketrener tilbyr PT i små grupper kun for håndballspillere. Marius er selv håndballspiller med 10 års grunnlag og han vet hva som må til for at en nybegynner skal få progresjon. En av hans egenskaper er at han må gjøre ting på rett måte og forventer også det av andre, ved å ha Marius som trener vil du være sikker på at du kommer til å lære deg basis kunnskap i styrketrening grundig.

Gard Gimse

Trener

Gard er trener for fellestreningene til flere av de yngre lagene våre. Gard er håndballspiller og startet å trene hos oss med sitt daværende håndballag i 2018. Han har hele veien vært opptatt av å tilegne seg all kunnskap han kan få for å bli en god toppidrettsutøver og har satt seg inn i alt fra håndball tekniske emner, restitusjon, kosthold og styrketreningens betydning for prestasjon på banen + mye mer. Vi ønsket å ha med Gard i vårt trenerteam da hans kunnskap, dedikasjon og entusiasme er noe de yngre idrettsutøverne kan dra nytte av.

Gard jobber også som tillegg treningsveileder for ungdommer som ønsker å starte med styrketrening på en forsvarlig måte. Treningsveileder er et billigere alternativ til personlig trener(PT), men er like sikkert og trygt som en PT. Som treningsveileder jobber man i tett dialog med fagansvarlig.