Hils på vårt team

Frode Nylund

Fagansvarlig - Personlig Trener - Styrke Coach - Økonomiansvarlig

Frode er utdannet personlig trener fra AFPT. Frode har vært genuint interessert i trening siden han selv startet å trene da han var 16 år. Han er ekstremt god på styrke teknikk, forskjellige tilnærminger til forskjellige kroppstyper og på bevegelighet generelt. Han har tidligere drevet med styrkeløft, kroppsbygging og fotball.  Under en time med Frode vil man [...]

Alexander Johansson

Senterleder - PT ansvarlig - Personlig Trener - Chef

Alex er utdannet PT fra Høyskolen i Kristiania og har supplert med en rekke videreutdanninger AFPT. Han har mange års erfaring fra styrketrening og annen eksplosiv trening fra idretter som feks boksing, amerikansk fotball, ishockey m.m. 

Marius Smee

Styrketrener

Marius er styrketrener tilbyr PT i små grupper kun for håndballspillere. Marius er selv håndballspiller med 10 års grunnlag og han vet hva som må til for at en nybegynner skal få progresjon. En av hans egenskaper er at han må gjøre ting på rett måte og forventer også det av andre, ved å ha Marius som trener vil du være sikker på at du kommer til å lære deg basis kunnskap i styrketrening grundig.

Philippe Narten

Service medarbeider

Philippe er fast på senteret tre dager per uke og er den som har mest kontakt med medlemmene. Han er også den som holder orden på senteret, om du feks. har glemt igjen noen personlige eiendeler eller om du savner noe utstyr er han den du bør spørre.