Hils på vårt team

Frode Nylund

Daglig leder - Styrke Coach - PT - Økonomi

Frode er utdannet personlig trener fra AFPT. Frode har vært genuint interessert i trening siden han selv startet å trene da han var 16 år. Han er ekstremt god på styrke teknikk, forskjellige tilnærminger til forskjellige kroppstyper og på bevegelighet generelt. Han har tidligere drevet med styrkeløft, kroppsbygging og fotball.  Under en time med Frode vil man [...]

Berit Holsbø

Kostholdsveileder - Personlig Trener - Instruktør - Administrasjon

Berit er utdannet instruktør fra SAFE Norge, har en Bachelor i vernepleie med spesialisering i fysisk aktivitet. Hun har 20 års erfaring med styrketrening og har tidligere bakgrunn fra fitness. Hun har med årene blitt mer bevisst på at det er viktig å ha en sunn helårskropp kontra det å konkurrere.

Marius Smee

Styrketrener - Treningsveileder - Instruktør

Marius er styrketrener tilbyr PT i små grupper kun for håndballspillere. Marius er selv håndballspiller med 10 års grunnlag og han vet hva som må til for at en nybegynner skal få progresjon. En av hans egenskaper er at han må gjøre ting på rett måte og forventer også det av andre, ved å ha Marius som trener vil du være sikker på at du kommer til å lære deg basis kunnskap i styrketrening grundig.

Oscar Andersen

Ansvarlig for prosjektet med Jordal skole - PT

Mer info kommer

Gard Gimse

Tillitsvalgt VIF håndball

Gard er tillitsvalgt representant fra VIF – hans hovedansvar er å påse at de yngre VIF spillerne føler seg velkomne i studio. Hans oppgave er også å se til at alle som trener hos Treningsspesialistene oppfører seg hyggelig mot hverandre og rydder opp etter seg.