TSP STRENGTH CAMP

UNITY – CONFIDENCE – TRAINING

Treningsspesialistene har god erfaring med trening av ungdommer og vi ønsker å introdusere styrketrening på en trygg og forsvarlig måte til flere unge som kanskje ikke er med på organisert idrett. Via konseptet «TSP Strength Camp» vil vi tilby organisert styrketrening i gruppe for ungdommer mellom 13-15 år.

TSP Strength Camp er et treningskonsept som er utviklet av personlige trenere fra Treningsspesialistene AS og vårt team med trenere jobber stadig med å forbedre konseptet.

 

Fokus

Hovedfokuset under treningsøktene på TSP Strength Camp vil være opplæring i basis bevegelser og styrkeøvelser som man vil dra nytte av senere i livet, uansett hvilken idrett eller aktivitetsform man måtte ønske å drive med. I tillegg vil det være fokus på styrke kroppen for å få en god kroppsholdning, noe mange unge sliter med i dag. TSP Strength Camp foregår i vårt private lokale på Kampen/Vålerenga i Oslo. Under treningene blir det i hovedsak benyttet styrkeøvelser der man kan bruke egenvekt (sin egen kroppsvekt) eller treningsstrikk som belastning.

 

Mål

Vårt hovedmål er at ungdommene som deltar på TSP Strength Camp skal ha lært seg nok til at de er klare for å starte å trene på egenhånd, noen vil selvsagt ha behov for litt mer opplæring enn andre slik det gjerne er på alle arenaer i livet. Vi ønsker også at de skal sitte igjen med en god opplevelse der følelsen av samhold og tilhørighet har vært et viktig element. Hos oss skal de oppleve å møte trygge og ansvarlige voksenpersoner som ønsker å være med på hjelpe de til å bli bedre rustet for framtiden og alle opp-og nedturer de måtte møte på sin vei.

Ved å trene styrke vil man på sikt kunne oppleve å

 • få Bedre selvfølelse

 • få forbedret holdning

 • oppleve MESTRINGSFØLELSE

 • få Mer overskudd i hverdagen

 • få en sterkere og mer motstandsdyktig kropp

Hvordan kan man delta?

TSP Strength Camp er et tilbud til skoler eller andre institusjoner for ungdommer som ønsker å tilby sine elever et morsomt og annerledes aktivitetstilbud. TSP Strength Camp er et kurskonsept som går over minimum 12 uker med 60-90 minutter trening 1-2 ganger i uken. TSP Strength Camp tilpasses hver enkelt skole eller institusjons behov med tanke på tid og varighet. TSP Strength Camp kan tilbys etter skoletid, men er også tilgjengelig i skoletiden om noen skoler skulle ønske å utvide tilbudet sitt i valgfag eller fysisk aktivitet.

VIL DU VITE MER om TSP Strength Camp?

Vennligst bruk kontaktskjema under om du ønsker mer informasjon om Alex strength camp.

  Er du ungdom og ønsker å begynne å trene?

  Eller er du kanskje foresatt til en ungdom som har lyst til å begynne å trene?

  Vi tilbyr også opplæring i styrketrening for enkeltpersoner eller mindre grupper.