Ukespass

Som eneste treningssenter i Norge tilbyr vi ukespass

 

Ukespass passer perfekt for deg som er på gjennomreise eller som ønsker å teste å trene hos oss en hel uke før du tar skrittet å melder deg inn

Du har kanskje opplevd hvor kjedelig det er å komme til et sted du kanskje skal være en uke eller to uten å ha et skikkelig sted å trene? Og når du endelig finner et senter der du kan trene, svir det skikkelig i lommeboken om du har tenkt til å trene mer en en gang i løpet av oppholdet. Eller har du kanskje kjent på stresset med å lete opp flere forskjellige treningssentre for å få gratis prøvetime til alle øktene du skal ha i løpet av en uke? Eller er du en person som liker å prøve et sted en periode før du melder deg inn? Da har du kommet til riktig sted, som eneste treningssenter i Norge tilbyr vi nå ukespass. 

 

prisen på ukespass er kroner 299,-

Prisen gjelder for et enkelt ukespass og er gyldig en uke fra ønsket oppstartsdato, ønsker du en ekstra uke betaler du kun kroner 149,- for å forlenge ditt ukespass en uke til(påfølgende uke må være sammenhengende). Det framkommer ingen ekstra kostnader for ukespass ut over prisen på 299,-, innmeldingsavgift er inkludert.

Ukespass for to personer som skal trene sammen koster 499,-

Vennligst benytt kontaktskjema under om du ønsker ukespass