Utstyr

vi har håndplukket det beste utstyret fra verdens ledende leverandører av treningsutstyr og maskiner

På denne siden kan du se bilder og få en enkel, men grundig beskrivelse av utstyret vårt. Dette er noe vi selv har savnet når vi skal besøke andre sentre rundt om i verden, og vi mener at et hvert seriøst treningssenter burde ha noe liknende slik at man vet hva som møter en om man velger å ta turen innom.

Treningsansvarlig hos oss har hentet inspirasjon til utstyrsparken vår fra Westside Barbell, et av de mest ikoniske gymmene på verdensbasis som blant annet har produsert verdensmestere i friidrett og styrkeløft mm.

Hip Thrust

Noen gang lurt på hvorfor du stagnerer i baseøvelser som feks. knebøy eller markløft?

Svaret er enkelt! Rumpa di er for svak, svak rumpe kan ganske enkelt gjøre at du stagnerer i en rekke øvelser.

Om du er seriøs med treningen og ønsker å se resultatene komme fort, vil dette være den beste investeringen du gjør gjennom hele året. Ved å inkludere Hip Thrust i ditt treningsprogram du styrke dine glutes (rumpemuskler) og  hofteleddsbøyere betydelig og det vil igjen gi deg styrke til å løfte tyngre enn du noensinne har før – GARANERT!

 • Fantastisk maskin for effektiv og målrettet trening av glutes og hamstrings
 • Justerbar lengde, høyde og fotplate vinkel

Hip Thrust vil også  bidra til å øke kjernestyrken og holdningen til alle som bruker maskinen takket være justerbarheten. Enten du er høyere eller lavere enn gjennomsnittet, ble Watson Hip Thrust Bench bygget for alle i tankene.

Jenter (og gutter)!!

Hvis du forsøker å forme fasongen på baken slik den var før eller kanskje rumpa behøver et lite løft, eller at du streber etter å finne sommerformen. Da behøver du ikke å lete etter noe mirakel lengre; det du trenger er rett foran deg. Begynn å bruke Hip Thrust allerede i dag

Leverandør: Watson Gym Equipment

6 STASJONS MULTIGYM / KABEL RACK

Vårt seks stasjons multigym er en flerbruksmaskin med hele seks individuellle stasjoner

 • 2 x fullt justerbare stasjoner med et 100 kg vektmagasin på hver side som kan benyttes hver for seg eller sammen som Cable Crossover.
 • Nedtrekk med 120 kg vektmagasin
 • Sittende roing med 120 kg vektmagasin
 • Separat, fullt justerbar stasjon med 100 kg vektmagasin til feks triceps/biceps trening.
 • Chin Up Bar

Leverandør: Watson Gym Equipment

PLATE LOAD LEGPRESS / BENPRESS

den beste 45 ° benpressen som er tilgjengelig på markedet

Den beste måten å rettferdiggjøre dette utsagnet på er at mange av de beste treningssentrene, trenerne og kroppsbyggerne rundt om i verden velger nettop denne varianten av benpress for sine egne treningsstudioer.

Maskinen har en stor, fullt justerbar ryggstøtte. Det er fester for strikk oppe og nede slik at man kan gjøre øvelsen tyngre i toppen der løftet er lettest. 

To helt uavhengige fotplater, begge løpende på fire Thomson 40 mm lineære lagre, gjør at denne benpressen vil gi deg den jevneste og mest naturlige følelsen noensinne.

Benpressen kan brukes med fotplater som beveger seg uavhengig av hverandre som gir deg mulighet til å trene ett og ett ben samtidig eller alternerende uten at det går ut over posisjon. Du kan også benytte en låsebolt for å bruke den på tradisjonelt vis med begge bena samtidig. Mens de fleste benpresser har små enkle fotplater som vanligvis rundt 700 mm brede, har denne en fantastisk dobbel fotplate  som er hele 1400 mm bred, slik at du kan presse bena med samme benstilling som du bruker når du squatter. (Hver fotplate er 700 mm x 500 mm!). Den oversizede fotplaten gir deg også mulighet til å variere fotplasseringen din for å belaste forskjellige deler av musklene i lårene.Hver fotplate kan lastes med opp til 600 kg.  

Plate Load Leg Press vil gi deg vanvittig bra resultater hvis du bruker den riktig. 

Leverandør: Watson Gym Equipment

STÅENDE BRYSTPRESS

En revulosjonerende måte å trene brystet på

I stående stilling fungerer brystmusklene på en annen måte og tillater en ny og annerledes muskelstimuli og vekst enn det du er vant til fra sittende apparater

 •  Helt justerbare håndtak for høyde og bredde
 • Justerbar startposisjon.

Ved å presse fra stående stilling setter du kroppen din i en veldig solid og stabil posisjon for å kunne presse skikkelig fra, slik at fokuset ditt kan være fullt og helt på brystet for at du skal få maksimal rekruttering av muskelvev.

Håndtakene er justerbare når det gjelder høyde og grepsbredde hvor du ved å bytte dem fra innsiden eller utsiden av hovedarmen enkelt kan skifte fra smalt til bredt grep.

Det at maskinen er «skive matet» gjør at du kan justere vekten helt uten problem da vi har micro-skiver helt ned til 0,5 kg. Det er i også mulig å feste strikk rundt maskinen i tillegg til å ha på vekter for å gjøre at det blir tyngre å presse hele veien. 

Denne maskinen erstatter alle varianter av brystpressmaskiner du har testet tidligere.

Leverandør: Watson Gym Equipment

POWER RACK

Med vårt power rack får du trent det meste. Det har utallige muligheter for justeringer og tilpasninger som gjør at det kan brukes både av liten og stor. Racket har safetystraps som kan flyttes rundt slik at man trygt kan kjøpe maksløft alene uten å bekymre seg for at man ikke kommer opp igjen. Racket har også «fat-bar» for trening av grepsstyrke under feks. chins

POWER RACKET KAN BRUKES TIL

 • Dips

 • Chins

 • Roing

 • Knebøy

 • Markløft

 • Benkpress

 • Skulderpress

 • Smalbenk

 • +++

REVERSE HYPER EXTENSION

tren hele baksiden, bli kvitt smerter i korsryggen samtidig

Reverse hyperextension eller Reverse Hyper som den gjerne blir kalt er en relativt ukjent maskin i Norge. Mange forbinder den med rumpetrening, noe den fint brukes til så lenge man trener med lette vekter og fokuserer på å gjøre en kontrollert bevegelse.

I mer avanserte treningsmiljøer blir Reverse Hyper benyttet på en helt annen måte enn det de fleste er vant til. Hensikten er å styrke og dekomprimere ryggraden og gir ingen feilbelastning på ryggen i det hele tatt. Denne enkle maskinen muliggjør dynamisk styrkeutvikling i den oppadgående fasen, mens den tjener som rehabiliteringsmekanisme på vei ned igjen. Det som skjer under øvelsen er at ryggraden strekkes forsiktig og trykkes ned under prosessen, dette gjør at mellomvirvelskivene får næring. Alle som har skadet ryggen, vet at trykket må lindres og sirkulasjon gjenopprettes til det skadede området for at det skal rehabiliteres. Reverse Hyper tilbyr en av de beste metodene for å oppnå nettop dette.

Leverandør: Rouge  Fitness

KOMBI RACK

Vårt kombirack kan benyttes til baseløftøvelser som feks. knebøy, benkpress, skulderpress +++. Racket er enkelt å justere om to personer med forskjellig høyde trener. Målene på kombiracket har konkurransemål.

Leverandør Kustomkit

LIGGENDE ROBENK

En av de beste måtene for å isolere midtre og øvre del av rygg

Liggende robenk er den perfekte basen for å utføre roøvelser samtidig som du beskytter nedre rygg. Musklene i øvre del av rygg må løfte stangen opp fordi du selv ligger nede og det vil da være lite rom for å bruke momentum under øvelsen. Dette er en benk man sjelden ser på treningssentre i Norge.

Denne robuste benken er fullt høydejusterbar for alle armlengder, den er helt solid og stabil og har et trinn på bakre fot for å gjøre det enklere å komme seg opp på benken. Den har en tilhørende olympisk ro-stang som gir mulighet for full sammentrekning av muskulatur og økt bevegelse uten at stangen kommer i kontakt med undersiden av benken.

Eliminer belastningen på nedre del av rygg og bygg opp styrke og muskelmasse på ryggen med denne unike ro-benken. 

LEG EXTENSION

Leg Extension brukes til å bygge muskulatur og styrke på framsiden av lårene.

Maskinen har en selvjusterende fot-pad som gjør at den er enkel å bruke, selv for personer med begrenset treningskunnskap. Vektarmen på siden gjør at bevegelsen blir fin og jevn hele veien. Ryggen er fult justerbar og du bestemmer selv hvordan du ønsker å ha den innstilt, det finnes ingen fasit for det skal føles behagelig for deg. 

BRUTALBENK

Brutalbenken er det mest ultimate redskapet for magetreningr du ute etter å bli støl og få ABS som virkelig brenner er dette øvelsen for deg. Øvelsen kan sammenliknes med hanging-crunches der man henger opp ned etter knærne fra en bar og gjør en crunch øvelse, men ved å gjøre den i brutalbenken blir øvelsen mer behagelig. Brutalbenken har justerbart feste for bena og kan tilpasses de fleste høyder. Den har stigetrinn bak for at man enklere skal komme i posisjon. 

LIGGENDE LEG CURL

Liggende Leg Curl er designet for alle som er ute etter å utvikle maksimal styrke og bygge muskulatur i hamstring/baksiden av lårene. Med liggende Leg Curl  kan du jobbe med glutes og hamstrings på en effektiv måte. «V» -designet på benken isolerer musklene perfekt og de to roterende fot-padsene de to rullelagrene vil gi deg en utrolig jevn og behagelig følelse.

Denne kommer garantert til  å bli en av de beste leg-curl maskinen du har prøvd. 

BELT SQUAT

Hip Belt Squat er en fantastisk måte å trene bena på både med lett og tung tung belastning

Syns du det er vanskelig eller skummelt å trene knebøy med stang er dette en super løsning. Overkroppen blir ikke belastet siden belastningen kommer fra et belte man fester rundt hoftene. Personer som av en eller annen grunn ikke kan eller vil trene knebøy med stang på nakken elsker denne maskinen.

I tillegg til Knebøy kan man utføre en rekke andre øvelser på Hip belt squat. som feks. utfall varianter, leg trening, strake markløft, roing, biceps, triceps +++ På grunn av bredden på fotplaten er den velegnet for diverse sumo posisjoner også.

Dette er definitivt en undervurdert maskin som blir elsket av personer som vet hva de kan bruke den til.

STENGER

Ohio Powerbar veier 20 kg og stangen er laget med en litt grovere overflate for at man skal for godt tak på stangen (IPF godkjent). Bella Bar veier kun 15 kg. og er tynnere enn «vanlige stenger, noe som gjør at den passer bedre i små hender og gjerne blir omtalt som en «jente-stang». Noen av våre stenger er IPF godkjente, som betyr at de godkjente for styrkeløft konkurranser. Echo Bar er en vanlig stang som ikke er fult å grov, denne veier 20 kg.

I tillegg til godt utvalg av vanlige stenger har vi en rekke stenger som du kanskje ikke vil finne på andre treningssentre.

Gir et bedre ergonomisk grep enn vanlige rette stenger og fjerner mye av unødvendig belastning rundt albuer siden håndtakene er roterende.

Kan fint brukes til biceps også. Veier 14.5 kg.

Dette er en knebøy stang som er veldig komfortabel å bruke pga. putene rundt nakken og håndtakene foran.

Stangen kan også brukes til good-morning øvelsen. Veier 20 kg.

Med denne kan du variere grepsbredden mye, de rette håndtakene fjerner unødvendig stress fra skuldrene.

Brukes til benkpress, skuldre, roing, triceps, biceps ++ Veier 8 kg.

Tyngdepunktet på vektene blir med denne stangen lavere og vil derfor sørge for at hoveddelen av vekten blir i front. Kan brukes til knebøy, good-mornings, skulderpress, zercher-squat ++ Veier 40 kg. Sparer skuldrene for stress.

I tillegg til utstyret over har vi følgende utstyr som vil bli lagt ut fortløpende:

 • Total Abdominal
 • Manualer opp til 50 kg
 • Bumperplater
 • Jernskiver
 • Micro skiver
 • Spinning sykkel
 • Tredemølle x 2
 • Step maskin
 • Concept 2 Romaskin
 • Glute Ham raise (GHR)
 • Rygghev
 • Hammerstrength seated row
 • TRX
 • Redcord

 

 

Våre leverandører på treningsutstyr er blant annet Watson Gym Equipment, Rouge Fitness, Hammer Strength + Technogym ++