Avd. Vålerenga – Kampen – Ensjø

Treningsspesialistene avd. Vålerenga – Kampen – ensjø

Vårt treningssenter er et intimt senter på ca. 300 kvm. som ligger sentralt på oslos beste østkant likke langt unna knutepunktene Vålerenga – Kampen – Ensjø. Vi har satt oss som mål å være Oslos hyggeligste treningssenter som har det beste utstyret som finnes på markedet.

 

Medlemsmassen vår består av personer fra hele Oslo som setter pris på vårt gode treningsmiljø, på vår utstyrspark og på vår policy om at medlemsmassen ikke skal bli så stor at det blir utrivelig å være hos oss. Hos oss slipper man nemlig kø rundt apparatene i «prime time» og man slipper også unna unødvendig støy og rot.

Treningstilbud

Hos oss kan man trene med vekter i studio, vi tilbyr per dags dato dessverre ingen gruppetimer.

Personlig Trening

Våre personlige trenere er dyktige på hver sine fagfelt, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Prestasjonsfremmende trening

Vi tilbyr idretts spesifikk styrketrening både til lag og til enkeltutøvere som ønsker å forbedre sin prestasjon.

Aldersgrense

Vi har valgt å sette en nedre aldersgrense på medlemskap hos oss som er fylte 20 år.
Ved enkelttilfeller godkjennes søknader om medlemskap fra personer under 20 år, bruk i såfall kontaktskjema nederst på siden. Personer under 20 år som inngår i rammeavtaler via idrettslag eller liknende har særskilt tillatelse til å trene hos oss.

Barnepass

Vi tilbyr dessverre ikke barnepass. Det er ikke tillatt å ha med barn som venter inne i treningslokalet eller i entreen, det er høy skaderisiko for barn på treningssentre. Vi ber vennligst om at alle foreldre som trener i våre lokaler enten med PT eller alene respekterer dette og lar barna bli hjemme når de selv skal trene.

Du finner oss her

bli medlem

 

Vi har åpent for et begrenset antall medlemmer.
Om du ønsker medlemskap kan du benytte skjema under og skrive litt om deg selv.